АСЕМ-ын төлөөлөгчдөд үйлчлэх аж ахуйн нэгжүүдийг сургалтад хамруулав

2016 оны 10 сарын 10 45

Үүнтэй холбогдуулж МХЕГ-аас “Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээнд мөрдөх, технологи, эрүүл ахуйн зохистой дадал-дотоод хяналт” сэдвээр зочид төлөөлөгчдөд үйлчлэх хоол, үйлдвэрлэл, үйлчилгээ эрхлэгч аж ахуйн нэгж, байгууллагын удирдах ажилтан, технологич, ахлах тогооч, тогооч нарт өнөөдөр нэгэн сургалтыг зохион байгууллаа.

МХЕГ-ын Хурлын танхимд болсон уг сургалт нь АСЕМ-ийн зочид, төлөөлөгчдийн хоолны чанар, аюулгүй байдал, үйлчилгээний соёл, тав тух хангагдаж хоол, хүнсний гаралтай халдвар, хордлогоос урьдчилан сэргийлэхээс хамгаалахад чиглэлээ гэж МХЕГ-ын Гадаад харилцаа, олон нийтттэй харилцах хэлтсээс мэдээллээ.

Сүүлд нэмэгдсэн мэдээ